Maksuton toimitus kaikkia tilauksia!Käyttöehdot

Tämä sivu sisältää ehdot, jotka annamme sinulle verkkosivuillamme luetelluille tuotteille. Lue nämä ehdot huolellisesti ennen tämän tuotteen tilaamista. Sinun on ymmärrettävä, että tilaamalla tuotteen verkkosivustolla sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Säilemme sopimuksen sisällön ja lähetämme sinulle lisätietoja tilauksestasi sähköpostitse. Löydät aina nämä ehdot. Sinua kirjaudut tilillesi "Oma tili" -linkin kautta saadaksesi lisätietoja viimeisestä tilauksestasi.
Jalkapallokenkien jälleenmyyjänä meillä on laillinen velvollisuus hahmotella sivuston käyttöehdot. Alla on yhteenveto kaikista osioista.
1.si näissä ehdoissa:
 
(1) Jos haluat lähettää tilauksen verkkosivustolle, "tilillä" tarkoitetaan tiliä, jonka haluat rekisteröityä verkkosivustolle;
(2) "tilauksella" tilausta, jonka toimitit meille verkkosivustolta, josta me olemme ostaneet tuotteen;
(3) "Vahvista" tarkoittaa, että olemme vahvistaneet tilauksesi sähköpostilla;
(4) "Tilausvahvistus" tarkoittaa, että vastaanotamme tilauksesi sähköpostin jäljempänä olevan 4.9 artiklan mukaisesti;
(5) "Sopimus" tarkoittaa tuotteen tai tuotteen tilaamista kohdassa 4.9 hyväksyttyjen ehtojen mukaisesti;
(6) "asiakas" tarkoittaa henkilöä verkkosivuilla;
(7) 'Vastuulla' tarkoitetaan tässä artiklassa mainittuja ehtoja;
(8) "Sinulla" tarkoittaa tilausta tilaavaa asiakasta;
(9) Viittauksella "määräykseen" tarkoitetaan näiden ehtojen ehtoja.
(10) Otsikko on vain tiedoksi, eikä se vaikuta ehtojen tulkintaan tai rakentamiseen;
 
Nämä ehdot ovat tekijänoikeuksillisia immateriaalioikeuksiamme. Ei salli kolmansien osapuolten käyttää - jopa otteen - kaupallisiin tarkoituksiin tavaroiden ja / tai palvelujen tarjoamiseksi. Väkivalta voi olla kanteen kohteena.
 
2. Asiakastili
 
(1) Jotta voisit tilata tuotteita verkkokaupassamme, sinulla on oltava rekisteröity tunnus. Pidätämme oikeuden poistaa päällekkäisiä tilejä ja kieltäytyä antamasta oikeuksia, jotka eivät täytä ehtoja asiakkaiden käyttämälle tilille. Voimme myös muokata tai poistaa näitä tilejä osana virtuaalisen omistajan oikeuksia.
 
(2) Tilissä rekisteröitymistä pyydetään ilmoittamaan joitain henkilökohtaisia ​​tietoja. Jos et anna näitä tietoja, emme rekisteröi tiliä, etkä voi tilata tuotetta. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun rekisteröinti on valmis.
 
(3) Emme ole velvollisia hyväksymään kaikkia rekisteröintipyyntöjä tai kaikkia tilauksia, vaikka ne olisi asetettu rekisteröityneille asiakkaille, ei tarvitse säilyttää yhtäjaksoista tuotevalikoimaa tai säilyttää pysyvästi kaikki tuotteet. Tämä lauseke ei vaikuta tilauksiin, jotka on asetettu.
 
(4) Sinun on huolehdittava siitä, että kaikki rekisteröinnin yhteydessä antamasi tiedot ovat oikeita, täydellisiä ja ajan tasalla. Henkilökohtaiset tiedot tallennetaan ja käsitellään verkkosivustosi tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Kun olet rekisteröitynyt verkossa, saat vahvistussähköpostin.
 
(5) Olet vastuussa henkilökohtaisen kirjautumistietosi turvallisuuden ja luottamuksellisuuden ylläpitämisestä.
 
(6) Olet kaikilta osin vastuussa kaikista saatavilla olevista alueista (esim. Blogista). Mitään merkintää ei voi rikkoa kolmansien osapuolten oikeuksia. Meillä ei ole velvollisuutta tallentaa tai lähettää merkintöjäsi, kuten tuotearvioita.
 
(7) Et saa käyttää mitään tämän verkkosivuston keskeyttämistä ja kaikkia saatavilla olevia tietoja, joita odotetaan käytettäväksi foorumillamme. Jokaiselle käyttäjälle mahdolliset manipuloinnit verkkosivustollamme pettää varojen käyttöä tai muuta etua aiheuttavat oikeudellisia toimia ja pääsyä verkkosivustoon. Tilini, tuotevalikoima ja varastotaso ovat kuluttajille.
 
3. vaikutus
 
(1) Nämä ehdot koskevat kaikkia tilauksia ja sopimuksia, jotka olemme tehneet tai jotka tarjoavat tuotteiden myyntiä ja toimittamista. Kun lähetät meille tilauksen, lähetä meille kaikki toimitusta koskevat ohjeet tai tuotteen toimittamisen hyväksyminen, mikä joka tapauksessa merkitsee hyväksynnänne tämän epäonnistumisen ehtoja. Nämä ehdot eivät vaikuta laillisiin oikeuksiinne, mukaan lukien oikeus vaatia, että ostoksesi on täytettävä kuvaus, täytettävä sen tarkoitus ja tyydyttävä laatu.
 
(2) Näillä ehdoilla on etusija mille tahansa yksittäiselle ehdolle. Kaikki ehdot, jotka olet lähettänyt, tehnyt tai määrittänyt kirjallisesti tai sähköpostitse, jätetään selkeästi pois ja suljetaan pois. Ellei kirjallisesti toisin sovita, muuten ehtojen ehdot eivät ole sitovia.
 
Miten sopimus syntyy?
 
(1) Tilauksen yhteydessä sinun on rekisteröitävä tili verkkosivustolla tarpeen mukaan, ja sinun on noudatettava verkkosivustosi ohjeita, tilauksen tilaamista ja muuttamista ennen tilauksen lähettämistä. verkkosivusto.
 
(2) Mitä tahansa hintaa näet, kun olet valinnut haluamasi tuotteen, näytetään tai ilmoitetaan (verkkosivustolla), että maksu on maksettava.
 
(3) Sinun tulee maksaa tuotteen koko summa tilaushetkellä, hyväksyttävältä luottokortilta tai pankkikorttitiedustelulta luottokorttisi tai pankkikorttitietojesi mukaan. Pyydämme sinua käsittelemään tilauksesi. Tai voit maksaa minkä tahansa hyväksyttävän tapamme sanoilla, mutta joka tapauksessa meidän ei tarvitse antaa sitä ennen kuin olemme saaneet selvitystilan. Luottotarkastuksen tulosten perusteella pidätämme oikeuden olla antamatta tietyt maksutavat ja siirrämme sinut muihin maksutapoihimme.
 
(4) Jos sinua pyydetään antamaan maksukortin tiedot, sinulla on oltava täysi pääsy korttiin tai tiliin. Kortilla tai tilillä on oltava riittävät varat maksetakseen ehdotetun maksun.
 
(5) Lupaat, että ostaessasi tuotteen meiltä kaikki antamasi tiedot ovat oikein, luotto- tai maksukortti, tili tai muu maksutapa on oma ja sinulla on riittävästi varoja tai luottojärjestelyjä Korvata tuotteen kustannukset. Pidätämme oikeuden vahvistaa maksutietosi ennen tuotteen tarjoamista sinulle.
 
(6) Kun lähetät tilauksen verkkosivustolle, olette sitoutunut noudattamaan ehtoja ennen tilauksen jättämispäivää. Sinun velvollisuutesi on tarkistaa viimeisimmät ehdot aina, kun lähetät tilauksesi.
 
(7) Tilauksesi on voimassa, ennen kuin annamme tilausvahvistuksen tai jos saamme ilmoituksen perua tilauksesi, niin tilauksesi pysyy voimassa.
 
(8) Emme ole velvollisia toimittamaan sinulle tuotteita ennen kuin hyväksyt tilauksesi. Ellei nimenomaisesti mainita, että hyväksymme tilauksesi, lähetämme sähköpostiviestin tai muun vahvistuksen tilauksestasi vain viittaukseksi, eivätkä ne muodosta tilausvahvistusta. Vahvistuksessa voimme lähettää sinulle tilattavan tuotteen tilausnumeron ja yksityiskohdat. Voimme kieltäytyä hyväksymästä tilaustasi mistä tahansa syystä, mukaan lukien kykenemättömyys käyttää tuotetta tai voimme tarjota sinulle vaihtoehdon (jolloin voimme pyytää sinua lähettämään tilauksen uudelleen).
 
(9) Kun teemme sopimuksen, meillä on laillinen velvollisuus toimittaa sinulle tuote, kun hyväksymme tilauksesi. Kun olemme nimenomaisesti hyväksyneet tilauksesi sähköpostitse, hyväksy hyväksymisestämme "Vahvistusjärjestys" -asiakirjaksi "Hyväksymme tilauksesi". Kun annamme tilauksen, vahvistuksemme katsotaan tulleen voimaan. Ei vaikuta edellisiin maksuvelvoitteisiisi, voimme hyväksyä tilauksesi milloin tahansa laskun lähettämisen jälkeen. Kunnes olemme hyväksyneet tilauksesi, pidätämme oikeuden evätä tilauksesi käsittely ja pidättää itsellesi oikeus peruuttaa tilaus. Jos olemme peruuttaneet tilauksesi ennen tilauksen hyväksymistä, hyvitämme välittömästi kaikki maksut, jotka sinä tai luottokortti- tai pankkikorttiyrityksesi on maksanut saadaksemme tuotteen tilauksen.
 
(10) Jos tilauksesi on virheellisesti lähetetty kauppaan, ota meihin yhteyttä. Emme voi kuitenkaan taata, että voimme muuttaa tilaustasi ohjeiden mukaan.
 
(11) Meidän on erittäin vaikea varmistaa, että sinulle annettava hinta on tarkka, mutta tilausmaksusi on vahvistettava meille osana hyväksymisprosessia. Jos tilaushinta muuttuu ennen kuin hyväksemme tilauksesi, otamme sinuun yhteyttä ja pyydämme sinua vahvistamaan, että haluat jatkaa muokatulla hinnalla.
 
(12) Sopimus koskee ainoastaan ​​tuotteita, jotka on vahvistettu toimitettavaksi tilauksen vahvistamisen yhteydessä. Emme ole velvollisia toimittamaan muita tuotteita, jotka ovat saattaneet tulla tilauksiisi, kunnes lähetämme näiden tuotteiden tilausvahvistuksen.
 
(13) Voit antaa vain tarkkoja tai harhaanjohtavia tietoja meille tai edustajillemme tai verkkosivustoillemme, ja heidän on pidettävä ajan tasalla ja ilmoitettava muutoksista.
 
5. Maksu
 
(1) Tarjoamme maksua luottokortilla tai pankkikortilla. Pidätämme kuitenkin oikeuden antaa vähemmän kuin koko maksutapa.
 
(2) laskuja, tilaustietoja ja tositteita saa antaa vain sähköisessä muodossa.
 
(3) Jos maksat kortilla, kortti veloitetaan tilauksen lähetyspäivänä.
 
6. peruuta meille
 
(1) Jos tuote ei ole saatavissa mistä tahansa syystä, voimme peruuttaa sopimuksen. Jos näin on, ilmoitamme sinulle ja palautamme sinulle suorittamasi maksut.
 
(2) Käytämme tavallisesti jotain vastaanottamistasi varoista samalla tavalla kuin alunperin käytit kattamaan tuotteen kustannukset.
 
7. tuotteen vika
 
(1) Lupaamme:
 
1) tuotteen tilausmäärä ei vahingoita;
2) Tuote noudattaa valmistajan ilmoittamia viimeisimpiä julkaisuohjeita verkkosivuilla tai tuotemateriaalin tilaushetkellä.
 
(2) Tämän tuotteen tarkoitus on noudattaa tarkasti valmistajan viimeisintä julkaisua, kuten sivustossa tai itse mainituissa tuotteissa. On sinun vastuullasi varmistaa, että käytät tätä tuotetta tiukasti näiden ohjeiden mukaisesti.
 
(3) ennen lähettämistä, saatamme olla hienosäätöaineiston materiaali, väri, paino, koko, muotoilu ja muut ominaisuudet, jotta se olisi järkevää.
 
(4) Olemme erittäin vaikeita tarjota erinomaisia ​​tuotteita. Jos kuitenkin kerrot meille, että tuotteessa on ongelma, pidät tuotteen voimassa olevassa tilassa kohtuullisen ajan.
 
(5) Jotta saisimme sinulle mahdolliset puutteellisia tuotteita koskevat korjaustoimenpiteet, saatamme tarvita apua ja antaa oikea-aikaisia ​​tietoja tuotteesta, mukaan lukien:
 
1) Määrität tuotteen vahingoittuneella tai viallisella tavalla kohtuullisilla yksityiskohdilla;
2) Olet antanut meille toimitus- ja muut tiedot, jotka olemme kohtuullisesti pyytäneet.
 
(6) Jos haluat, että voimme korjata, korvata tai antaa hyvityksen tuotteelle, joka on asiaa koskevan sopimuksen mukainen, olemme havainneet, että tuotteessa on:
 
1) väärinkäyttö, väärinkäyttö tai laiminlyönti, sopimaton tai sopimaton hoito, laiminlyönti, vahinko tai epänormaalius;
2) onnettomuus tai vahinko, joka aiheutuu epäasianmukaisesta yrityksestä muokata tai korjata;
3) vastoin meitä tai valmistajan kuvausta tuotteesta tai käytöstä;
4) Vahinko normaalilla kulumisella.
 
Kun olemme toimittaneet, voimme päättää olla korjaamatta, korvaamatta tai palauttamasta tuotettamme ja / tai voimme pyytää sinua maksamaan kaikki kohtuulliset kuljetus- ja ylläpitokustannukset nykyisillä standardimaksuilla ja -maksuilla. Emme ole vastuussa mistään tappioista, vastuusta , Kulut, vahingot, kulut tai kulut sinulle luotto- tai pankkikortillesi tai maksumääräyksille, jotka meille on annettu tilaushetkellä ja lain sallimissa rajoissa.
 
Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. Kaikki näiden ehtojen muutokset julkaistaan ​​verkossa. Sivuston käytön jatkamista pidetään kuitenkin uusien ehtojen hyväksymisenä.

 

© 2013-2016 Jalkapallokengatnetista.com. Osta Halvat jalkapallokengät. Kaikki oikeudet pidätetään.