Maksuton toimitus kaikkia tilauksia!Meistä

Olemme johtava jalkapallo-saappaat-asiantuntija, joka myy lähes 1000 tuotetta. Tavoitteenamme on yksinkertainen - tarjota asiakkaillemme suurimmat jalkapallo-saappaat ja jalkapallotuotteet kilpailukykyiseen hintaan.
 
Yhtiö perustettiin vuonna 2015, kahden vuoden jatkuvaan kehittämiseen maailman suurimpaan jalkapallokengät -varastoon. Etsimme jatkuvasti uusia tuotteita jatkuvasti laajentamaan verkossa ostettavien tavaroiden määrää. Lähes joka päivä lisätään uusia jalkapallo-saappaita verkkosivuillamme.
 
Tiimimme laajenee jatkuvasti tilaustenkäsittelyn tehokkuuden parantamiseksi. Tavoitteenamme on peruuttaa tilaus mahdollisimman pian, kiinnittäen erityistä huomiota asiakkaan erityisvaatimuksiin tai syntymäpäivämäärään. Vaikka tilanne ei aina voi täyttää näitä vaatimuksia, yritämme aina lähettää tilauksen ajoissa, jos pyydät määräaikaa.
 
Käytämme sähköpostipalvelun käytäntöä käsittelemään kyselysi tehokkaasti ja nopeasti. Tämä antaa työntekijöillemme tilauksen historian ja tilan välittömästi, jotta voimme tarjota sinulle korkealaatuisen palvelun.
 
Olemme aina kiinnostuneita näkemyksistänne, joten käy ohjekeskuksessamme, tiivistämme näkemyksesi ja integraation, parannamme palveluitamme ja tuotteitamme paremmin.
 
Lisätietoja ostoskeskuksesta osoitteessa brandsneaker@gmail.com.

 

© 2013-2016 Jalkapallokengatnetista.com. Osta Halvat jalkapallokengät. Kaikki oikeudet pidätetään.