Maksuton toimitus kaikkia tilauksia!Tietosuojakäytäntö

Kiitos, että vierailit sivuillamme. Tämä asiakirja kuvaa tapamme, joka koskee kaikkia henkilökohtaisia ​​tietoja, joita meille voi antaa, kun vierailemme tällä verkkosivustolla. Tavoitteemme on suojata tietojasi.
 
Sitoutumisemme yksityisyyteen:
 
Pääsit verkkosivustollamme tai käytät meidät verkkokaupan ehtoihin. Online Privacy Policy, kuten alla on kuvattu. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käy tai käytä tätä verkkosivustoa.
 
Sinun turvallisuutesi ja yksityisyytesi ovat meille erittäin tärkeitä. Jotta voisimme luottaa luottamuksen luottamukseen sivustoomme, voimme taata, ettet paljasta, myy tai lähetä henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman ennakkolupaa. Jotta voisit paremmin suojella yksityisyyttäsi, annamme tämän ilmoituksen, kerromme verkko-informaatiokäytännöistämme ja siitä, miten voit kerätä ja käyttää tietoja. Jotta tämä ilmoitus olisi helpompi löytää, voimme käyttää kotisivumme ja kaikkiin paikkoihin, joissa voimme vaatia henkilökohtaisia ​​tietoja.
 
Keräämme tiedot:
 
Kun tilaat verkkosivustollamme, sinua (asiakkaita) pyydetään antamaan meille joitain tietoja; Tämä sisältää nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Näiden tietojen avulla voimme täyttää ostoksesi / tilauksesi hyvässä uskossa.
 
Tämä ilmoitus koskee kaikkia verkkosivuillamme kerättyjä tai toimitettuja tietoja. Joillakin sivuilla voit ostaa tavarat, pyytää ja rekisteröidä vastaanottavan materiaalin.
 
Näihin sivuihin kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja ovat:
 
nimi
osoite
Sähköpostiosoite
Luottokortin tiedot
puhelinnumero
[ja paljon muuta. ]
 
Käytämme tietoja:
 
Käytämme antamistasi tietoja itse, kun ostat / tilaat ostoksen / tilauksen. Emme jakaa näitä tietoja ulkopuolisten kanssa tietyn ostoksen / tilauksen loppuun saattamisen lisäksi. Emme myy, vuokraa tai vaihda henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa. Käytämme palautusosoitetta vastatakseen saamiimme sähköpostiviestiin. Lisäksi voimme lähettää sinulle viestisi uusimmista tuotteistamme ja palveluistamme, mutta sähköpostiosoitettasi ei jaeta ulkopuolisen maailman kanssa.
 
Ostamalla myymälästämme voimme käyttää antamiasi tietoja niin, että lähetämme sinulle henkilökohtaisia ​​viestimiä tuotteista ja palveluista, jotka voivat olla kiinnostavia. Voit sulkea pois nämä sähköpostit ostohetkellä tai voit peruuttaa tilauksesi sähköpostitse.
 
Henkilökohtaiset tietosi salasanasuojattu estämään luvattoman käytön. Suosittelemme, ettet paljasta salasanaasi kenellekään.
© 2013-2016 Jalkapallokengatnetista.com. Osta Halvat jalkapallokengät. Kaikki oikeudet pidätetään.