Maksuton toimitus kaikkia tilauksia!Toimitusehdot

laivaus
 
Sivustomme kaikki tavarat riippumatta siitä, kuinka paljon pakettia. (Paitsi erikoistapahtumia)
Seuraavat ovat samat kuin "
Samalla ymmärrämme, että haluat saada esineesi. Älä huoli. Teemme parhaamme käsittelemään tilaustasi.
 
Kun maksu on poistettu, tilauksesi käsitellään. Voit halutessasi vastaanottaa paketin 8-20 arkipäivän kuluessa.
Seuraavat ovat samat kuin "
Toimitusaika riippuu valitsemastasi kuljetusmuodosta. Tällä hetkellä meidän kuljetusmuoto tarjoaa EMS, DHL ja Fedex.
 
Varmistaaksesi sujuvan toimituksen, vahvista sähköpostiosoitteesi ja yhteystiedot ennen tilauksen lähettämistä. Saat kätevästi myös seurantakoodit.
 
tuotto
 
Jos et ole tyytyväinen ostoon, voit palauttaa tavarat meille 7 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta. Suosittelemme, että lähetät kohteen sähköpostitse. Määritä laskutuksen palautuksen syyt ja tarvitsetko hyvityksen tai korvaavan tuotteen, voimme vaihtaa vain saman tuotteen kohteita. Henkilökohtaisia ​​tuotteita ei voi palauttaa. Huomaa, että tämä ei vaikuta laillisiin oikeuksiisi. Riippumatta siitä, miksi et ole tyytyväinen tuotteiden ostoon, ota meihin yhteyttä ja myydyt tavarat oikeaan osoitteeseen.
 
Ensinnäkin tavaroiden palauttaminen ei tarvitse olla alkuperäisessä pakkauksessa, vaan sen on oltava myynnissä, mikä tarkoittaa, että tuotetta ei ole pestävä, kulunut, muovipakkaukset on poistettu ja vahingoittunut. Palautusmaksu on oma hinta ja riski.
 
Jos palautat vaatimuksen viallisista tavaroista, tarkistamme tavaroiden palauttamisen ja ilmoitamme hyvityksestämme sähköpostitse kohtuullisen ajan kuluessa. Hyvitämme hyvityksen mahdollisimman pian. Joka tapauksessa, kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa päivästä, vahvistamme sähköpostitse, että sinulla on oikeus palauttaa vialliset tavarat.
 
Jos vaaditaan täysi palautus, mukaan lukien alkuperäiset toimitusmaksut, ilmoitamme sinulle 14 (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Meidän on palautettava tilaus 14 (14) päivän kuluessa peruutuksestamme, mutta sinä olet vastuussa tavaroiden palauttamisesta meille. Jos palautetaan sinulle, hyvitys käsitellään mahdollisimman pian ja joka tapauksessa vastaa meille 14 (14) päivän kuluessa alkuperäisen tilauksen vastaanottamisesta.
 
PS: Jos sinulla on kysyttävää saapuneista jalkapallokengistä, lähetä meille sähköpostia ja anna selkeä kuva kertoa meille ongelma, ja annamme sinulle tyydyttävän ratkaisun.
© 2013-2016 Jalkapallokengatnetista.com. Osta Halvat jalkapallokengät. Kaikki oikeudet pidätetään.